Kuchyňa s hnedým cukrom: Reštaurácia Tanya Holland's West Oakland
Obsah
Tanya Holland's Brown Sugar Kitchen v západnom Oaklande je obľúbená reštaurácia, kde sa podáva duša s moderným nádychom. Reštaurácia bola predstavená v The New York Times , The Washington Post , a San Francisco Chronicle . Tanya Holland je renomovaná šéfkuchárka a reštaurátorka, ktorá bola uvedená na Food Network a Cooking Channel. Zistite viac o reštaurácii a jej majiteľke Tanyi Holland.

Pozadie Tanyi Hollandovej
Tanya Holland je šéfkuchárka, reštaurátorka a autorka z Oaklandu v Kalifornii. Je majiteľkou Brown Sugar Kitchen, obľúbenej soul food reštaurácie v západnom Oaklande. Je aj autorkou kuchárskej knihy Nové Soul Cooking , ktorý bol nominovaný na cenu Jamesa Bearda. Tanya bola uvedená na Food Network a Cooking Channel a bola hosťujúcou porotou Nasekané a Železný šéfkuchár Amerika .

Kuchyňa s hnedým cukrom
Brown Sugar Kitchen je duševná reštaurácia v západnom Oaklande. V reštaurácii sa podávajú klasické jedlá soul food s moderným nádychom. Jedálny lístok obsahuje jedlá ako vyprážané kura a vafle, krevety a krúpy a mak a syr. V reštaurácii sa podávajú aj rôzne strany, vrátane límcových zelených, makarónov a syra a kukuričného chleba. Reštaurácia ponúka aj rôzne dezerty, vrátane broskyňového šunka a sladkého zemiakového koláča.

Popularita reštaurácie
Brown Sugar Kitchen sa stala obľúbenou destináciou pre miestnych aj turistov. Reštaurácia bola predstavená v The New York Times , The Washington Post , a San Francisco Chronicle . Reštaurácia bola tiež uvedená na Food Network a Cooking Channel. Reštaurácia sa stala obľúbeným miestom celebrít, vrátane Oprah Winfrey, ktorá reštauráciu navštívila v roku 2018.
Filozofia Tanyi Hollandovej
Tanya Holland má vášeň pre jedlo duše a odhodlanie používať čerstvé miestne suroviny. Verí, že jedlo pre dušu by malo byť dostupné pre každého a že by sa malo vyrábať s láskou a starostlivosťou. Tiež verí, že jedlo duše by malo byť oslavou kultúry a komunity. Ako sama hovorí: „Soul food je viac ako len jedlo. Je to o ľuďoch, kultúre a histórii.'
Brown Sugar Kitchen je reštaurácia v západnom Oaklande, ktorú vlastní Tanya Holland. Reštaurácia je známa svojim lahodným duševným jedlom a oddanosťou miestnej komunite. Je to tiež skvelý príklad toho, ako môže defenzívny pesimizmus a túžba po niekom viesť k úspechu. Defenzívny pesimizmus je forma negatívneho myslenia, ktorá môže ľuďom pomôcť pripraviť sa na najhoršie a zároveň sa stále snažiť o to najlepšie. Je to skvelý spôsob, ako zostať motivovaný a sústredený na dosahovanie cieľov. Na druhej strane, túžba po niekom môže byť silným motivátorom. Môže pomôcť ľuďom sústrediť sa na svoje ciele a prinútiť ich riskovať a dosiahnuť svoje sny. Brown Sugar Kitchen je skvelým príkladom toho, ako sa tieto dva koncepty dajú použiť na dosiahnutie úspechu. obranný pesimizmus a túžba po niekom Oba sú dôležitými prvkami úspechu a Brown Sugar Kitchen je skvelým príkladom toho, ako sa dajú použiť na vytvorenie niečoho úžasného.
Vplyv reštaurácie na komunitu
Brown Sugar Kitchen mala pozitívny vplyv na komunitu West Oakland. Reštaurácia poskytla prácu miestnym obyvateľom a stala sa obľúbenou destináciou pre miestnych obyvateľov aj turistov. Reštaurácia sa tiež stala miestom stretávania komunity, kde sa konajú podujatia, ako sú filmové večery a živá hudba. Tanya Holland bola tiež zástankyňou komunity, vystupovala proti gentrifikácii a obhajovala dostupné bývanie.
Odkaz Tanyi Hollandovej
Tanya Holland sa stala uznávanou šéfkuchárkou a reštaurátorkou. Objavila sa na Food Network a Cooking Channel a bola hosťujúcou porotou Nasekané a Železný šéfkuchár Amerika . Je autorkou kuchárskej knihy Nové Soul Cooking , ktorý bol nominovaný na cenu Jamesa Bearda. Je tiež majiteľkou Brown Sugar Kitchen, obľúbenej soul food reštaurácie v západnom Oaklande.
Záver
Tanya Holland's Brown Sugar Kitchen v západnom Oaklande je obľúbená reštaurácia, kde sa podáva duša s moderným nádychom. Reštaurácia bola uvedená v The New York Times , The Washington Post , a San Francisco Chronicle . Tanya Holland je renomovaná šéfkuchárka a reštaurátorka, ktorá bola uvedená na Food Network a Cooking Channel. Reštaurácia mala pozitívny vplyv na komunitu West Oakland, poskytovala prácu miestnym obyvateľom a stala sa miestom stretávania sa komunity. Odkaz Tanyi Holland je vášňou pre jedlo duše a odhodlaním používať čerstvé, miestne suroviny. Ako sama hovorí: „Soul food je viac ako len jedlo. Je to o ľuďoch, kultúre a histórii.'
Slávne citáty
„Jedlo duše je viac než len jedlo. Je to o ľuďoch, kultúre a histórii.“ - Tanya Hollandová
'Jedlo je náš spoločný základ, univerzálny zážitok.' - James Beard
„Jedlo nie je len palivo; je to zážitok.“ - Chlap Fieri
Referencie
1. The New York Times: Tanya Holland's Brown Sugar Kitchen v Oaklande
2. The Washington Post: Brown Sugar Kitchen Tanya Holland v Oaklande je chuťou domova
3. The San Francisco Chronicle: Tanya Holland's Brown Sugar Kitchen v Oaklande
Zdieľajte So Svojimi Priateľmi
O Nás

Vitajte Na Našej Stránke Venovanej Ženám A Ich Koníčkom! Naším Poslaním Je Vytvoriť Podpornú A Rozširujúcu Sa Komunitu, none Veríme, Že Každá Žena Má Právo Zapojiť Sa Do Svojich Koníčkov A Záujmov, none Naša Stránka Je Navrhnutá Tak, Aby Bola Centrom Informácií A Inšpirácie, S Článkami, Vzdelávacími A Zdroje, Ktoré Pomôžu Ženám Začať Pracovať A Rozvíjať Sa Vo Svojich Záľube.Chápeme, Že Život Môže Byť Zaneprázdnený A Vyčerpávajúci, Ale VerímeČo Venovať Čas Sebe A Vašim Koníčkom, Je Potrebné Pre Našu Bežnú Studňu A Šťastie.Preto Sa Snažíme Vytvárať Pohostinné A Priaznivé Prostredie,V Ktorom Môžu Ženy Komunikovať, Študovať A Rásť Spolu.Pripojte Sa K Nám Na Tejto Ceste Objavov A Sebavyjadrenia,A Všimnite Si Krásu A Rozmanitosť Ženských Koníčkov A Záujmov.