Veľkolepý recept na koláč s citrónovou penou
Obsah
| Vychutnajte si tento recept na citrónový penový koláč. Ľahko sa vyrába a je vhodný na každú príležitosť. Naučte sa, ako to urobiť, pomocou nášho podrobného sprievodcu.Hľadáte recept na dezert? Nehľadajte nič iné ako tento veľkolepý koláč s citrónovou penou! Ľahko sa vyrába a je vhodný na každú príležitosť. Naučte sa, ako to urobiť, pomocou nášho podrobného sprievodcu.

Ingrediencie
- 1/2 šálky strúhanky z grahamového pečiva
- 2 lyžice masla, rozpustené
- 1/4 šálky cukru
- 1/2 lyžičky mletej škorice
- 1/4 lyžičky mletého muškátového orieška
- 1/4 lyžičky mletého zázvoru
- 1/4 lyžičky mletých klinčekov
- 1/4 lyžičky soli
- 1/2 šálky hustej smotany
- 1/2 šálky citrónovej šťavy
- 1/2 šálky cukru
- 2 lyžice kukuričného škrobu
- 2 lyžice masla
- 2 lyžice strúhanej citrónovej kôry
- 1/4 lyžičky soli
- 1/2 šálky hustej smotany
- 1/4 šálky práškového cukru
Inštrukcie
Krok 1: Vytvorte kôru
Predhrejte rúru na 350 ° F. V strednej miske zmiešajte strúhanku z grahamového pečiva, rozpustené maslo, cukor, škoricu, muškátový oriešok, zázvor, klinčeky a soľ. Miešajte, kým sa nespojí. Natlačte zmes na 9-palcový koláčový tanier. Pečieme 10 minút. Necháme úplne vychladnúť.
Tento veľkolepý recept na koláč s citrónovou penou je lahodný a ľahko pripraviteľný dezert, ktorý na vašich hostí určite zapôsobí. S ľahkou a krémovou citrónovou penovou náplňou a maslovou grahamovou kôrkou bude tento koláč určite hitom!
Katie Hafner je vdova, ktorá veľa napísala o svojich skúsenostiach so smútkom. Vo svojej knihe ponúka tipy a rady pre ostatné vdovy Manžel Katie Hafner .
Surikaty sú jedným z najroztomilejších zvierat na svete. Pozrite si toto obrázok surikaty aby ste videli prečo!
Krok 2: Vytvorte náplň
V strednom hrnci zmiešajte smotanu, citrónovú šťavu, cukor, kukuričný škrob, maslo, citrónovú kôru a soľ. Za stáleho miešania varíme na miernom ohni, kým zmes nezhustne a nezovrie. Za stáleho miešania varte 1 minútu. Odstráňte z ohňa a nechajte 10 minút vychladnúť.
Krok 3: Zložte koláč
Plnku nalejeme do vychladnutej korpusy. Dáme do chladničky aspoň na 2 hodiny, alebo kým náplň nestuhne. V strednej miske vyšľaháme hustú smotanu a práškový cukor, kým sa nevytvoria tuhé vrcholy. Šľahačku natrieme na vrch koláča. Pred podávaním dajte do chladničky aspoň na 1 hodinu.
Záver
Tento veľkolepý citrónový penový koláč je dezert, ktorý sa hodí na každú príležitosť. S niekoľkými jednoduchými ingredienciami a jednoduchými krokmi si túto lahodnú pochúťku pripravíte za okamih. Užite si to!
Slávny citát: 'Krása nie je v tvári; krása je svetlo v srdci.“ - Kahlil Gibran
Ďalšie recepty nájdete v týchto recepty na zdravé dezerty , recepty na zdravé koláče , a recepty na zdravé koláče . Pre viac zdravý a chutné recepty, navštívte Smrek žerie .
Zdieľajte So Svojimi Priateľmi
O Nás

Vitajte Na Našej Stránke Venovanej Ženám A Ich Koníčkom! Naším Poslaním Je Vytvoriť Podpornú A Rozširujúcu Sa Komunitu, none Veríme, Že Každá Žena Má Právo Zapojiť Sa Do Svojich Koníčkov A Záujmov, none Naša Stránka Je Navrhnutá Tak, Aby Bola Centrom Informácií A Inšpirácie, S Článkami, Vzdelávacími A Zdroje, Ktoré Pomôžu Ženám Začať Pracovať A Rozvíjať Sa Vo Svojich Záľube.Chápeme, Že Život Môže Byť Zaneprázdnený A Vyčerpávajúci, Ale VerímeČo Venovať Čas Sebe A Vašim Koníčkom, Je Potrebné Pre Našu Bežnú Studňu A Šťastie.Preto Sa Snažíme Vytvárať Pohostinné A Priaznivé Prostredie,V Ktorom Môžu Ženy Komunikovať, Študovať A Rásť Spolu.Pripojte Sa K Nám Na Tejto Ceste Objavov A Sebavyjadrenia,A Všimnite Si Krásu A Rozmanitosť Ženských Koníčkov A Záujmov.